Заказать обратный звонок

Розпочав брати кредити для розвитку бізнесу, були потрібні вкладення на покупку авто для подальшої роботи і збільшення прибутку.

Проте у квітні 2020 року перестав виплачувати кредити, пов’язано це все з пандемією короновірусу, адже закрились виробництва, яким я допомагав з перевезенням.

Спочатку були дзвінки операторів, думав вийде домовиться, проте вони цього не хотіли, казали мені щоб я все оплачував або будуть суди, та приїзди колекторських компаній.

Постійно були погрози по телефону судовими розглядами, від одного з банків приїхало 4 людини, виламували двері, але їм ніхто не відкрив так як мене не було вдома, а були тільки сусіди, потім вони розвісили по всьому під’їзду мої фото з розшуком і погрозами відібрати житло хоча ще не було навіть судової справи. Через борги погано себе почував, були постійні стреси і загалом не знав, як вийти з цієї ситуації.

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії «Звільнимо». Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ https://reyestr.court.gov.ua/Review/101063735