Заказать обратный звонок

Моя кредитна історія – Боруци Ольги Анатоліївни, пенсіонерки по інвалідності (відповідно до Пенсійного посвідчення серії ААЗ № 786963 від 16.10.2013 року, виданого Пенсійним фондом України (додається)), розпочалася відколи у моєї матері було виявлено рак молочної залози IV стадії. Це призвело до початку складних обстежень і курсів хіміотерапії, гормонотерапії та імунотерапії, які коштували значних сум грошей. Я намагалася позичити гроші у фізичних осіб, а потім звернулася до банку за кредитом для погашення цих позик.

Моє становище ускладнилося через кілька перекредитувань та високі відсотки. Проценти за користування кредитом, і щомісячні виплати були надто великими, що ускладнило мою фінансову ситуацію. Я намагалася погоджуватися з кредиторами і просити про відтермінування та реструктуризацію, але це не завжди було успішним. Борги росли, і я потрапила в «боргову яму». Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 1 248 263.20 грн.

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/117986298