Заказать обратный звонок

Моя кредитна історія – Кошлачової Віри Олексіївни, почалась з того, що моя дочка мала тяжку вагітність та роди, вимушені були робити операцію, на що я взяла свій перший кредит та продала будинок.Далі в неї був важкий період реабілітації та й вцілому треба було фінансово допомагати. Я розлучилась з чоловіком і переїхала до іншого міста, де мені треба було шукати житло, роботу, тобто починати все з початку. Але згдом, помер колишній чоловік і дочка попросила фінансової допомоги на процедуру поховання, тому я знову взяла кредит.

Я зрозуміла, що знаходжусь в замкнутому колі, коли почались погрози і вимагання повернути гроші з нереальними процентами, в той час як мені не вистачало коштів навіть на базові потреби, особлибо з початком війни на території України.Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 182 089.36 грн.

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/117788510