Заказать обратный звонок

Моя кредитна історія – Мурашова Олега Валерійовича, розпочалася із початком пандемії, коли заробітня плата зменшилася. Я, знаючись на ремонті автомобілів та підрахувавши витрати і можливий прибуток, проаналізувавши ринок, прийняв рішення про використання своїх знань та фізичних можливостей у відновленні автомобілів, які постраждали внаслідок ДТП та з інших причин продаються на аукціоні в США. 

Для придбання перших двох автомобілів та доставки їх в Україну я позичив гроші у родичів. Але після того, як мене звільнили з основної роботи, й паралельно ще вартість автомобілів на ринку України значно зменшилась, як і попит на них, а конкуренція збільшилась, продаж ставав менш прибутковим, а деякі авто навіть змушений був продавати зі збитком для себе для того, щоб якось вижити. Проте на ремонт наступних коштів взагалі не лишалось. 

Тому вирішив взяти споживчі кредити в мікрофінансових організаціях. Після продажу авто повернув позичені кошти з урахуванням відсотків. Для ремонту наступного знову оформив кредит, й так по колу. Тим часом попит та вартість на автомобілі в Україні ще стала меншим, тому я не зміг продав авто й вчасно повернути борг, що спричинило прострочення платежів по кредитах. Намагаючись розрахуватись, був змушений продавати авто за зниженою ціною. Проте чим більше я платив, тим більше мені нараховували штрафи та відсотки. На житття та утримання сім ї майже нічого не лишалось. Що і спричинило ситуацію коли я більше не зміг платити. 

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 597 325.39 грн.

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/117786687