Заказать обратный звонок

Моя кредитна історія почалась, коли заробітної плати не вистачало, на руках неповнолітня дитина, потрібні були кошти на утримання та речі першої необхідності, власного житла не маю.

З чоловіком не живемо однією сім’єю, фінансової підпримки від нього не маю.

У таких умовах вижити надзвичайно важко, взяла перший кредит, аби мати можливість забезпечити хоча б свої базові потреби та потреби дитини.

Донька росла, необхідні були гроші на догляд за нею. Ціни на продукти харчування, одяг та особисті речі поступово зростали, довелося перекредитовуватися в інших мікрофінансових організаціях.

Не маючи достатнього місячного доходу, втратила фінансову можливість вчасно сплачувати кредити.

Згодом почали турбувати мікрофінансові організації, з вимогами повернути кредитні кошти, погрожували, змушували перекредитовуватися в інших установах.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не мала сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2021 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь.

Зараз я вже банкрут та звільнилась від боргів. Я дуже дякую компанії «Звільнимо». Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ https://reyestr.court.gov.ua/Review/101934898