Заказать обратный звонок

Моя кредитна історія – Хитрука Олександра Володимировича, почалась з того, що я вирішив робити ремонт у будинку, на що треба було не мало грошей, тому я взяв кредит.Моєї заробітньої плати та пенсії (відповідно до пенсійного посвідчення серії ААД № 714970, виданого ПФУ від 17.03.2009 року) катастрофічно не вистачало нам з родиною, адже маю 2 дітей, яких треба ставити на ноги. Коли дочка дружина мала вступати потрібно було сплатити за її навчання, через що я мусив знову брати кредит.Через те, що грошей катастрофічно не вистачало навіть на базові потреби у мене почались проблеми зі здоров’ям, адже постійно на стресі. Колектори не йдуть на зустріч, тільки погрожують.

З початком війни на території України, ситуація тільки погіршилась, я втратив роботу і ми виживаємо на мою пенсію. Мені здається, що з цього замкнутого кола виходу вже просто немає.Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 140 344.56 грн.

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/117787019