⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Хочу зауважити, що я брала кредити  у зв’язку з складною життєвою ситуацією. 

На жаль одного дня мені зателефонували і сказали, що в моєї матері є заборгованості (це якраз було перед заробітною платою) і я розуміла що повинна їй допомоги так як вона виховувала мене сама і зараз виховує молодшу сестру яку ми зараз забезпечуємо вдвох  і практично всі кошти витратила на закриття кредиту, згодом мені потрібно було платити за навчання, з цього і почалась вся погана кредитна історія для мене. Про  МФО- багато чула, але ніколи не сприймала серйозно. І ось,я змушена булла звернутися до них вперше. Розрахувавши, що з наступної з/п, мені вдасться покрити всі борги, я звернувся до МФО перший займ був вересні 2020 року 9000грн зрозуміло що в різних МФО. Витрати пішли на оплату навчання. Отримавши наступного місяця з/п, я зрозуміла, що мої розрахунки були, м’яко кажучи, не вірні. Друзі і знайомі допомогти не могли бо не працюють, до родичів звернутися я не могла бо боялись осуду, тому вирішила, шляхом економії і плідної праці буду виходити з цього скрутного положення. Але потім потрібно було їхати на сесію винаймати житло в Києві, потім знову платити за навчання й т.д. Йшов час, однак попри жорстку економію грошей на пролонгацію займів або повне закриття не вистачало і в надії всеж виплатити борги, я закривала одні і брала інші, щоб перекрити попередні, а в середині серпня 2021 року я зовсім не змогла навіть пролонгувати займи і проценти по ним почали зростати . 

Найбільшим страхом на той час в мене було те, що колектори з МФО дзвонитимуть моїм близьким і на роботу. Близькі, на жаль, мають не зовсім міцне здоров’я, і дуже люблять мене . Я робила все, щоб вберегти їх від лишніх хвилювань.

Поглинувши з головою в пошуки вирішення своїх проблем, я не помітила як закрилася в собі і перестала спілкуватися з колегами і друзями. Я ходила сама не своя ,а на питання друзів

“- в тебе щось трапилося? Що з настроєм?”

Я відповідала, що все добре! І намагалася десь сховатися, щоб відповісти на дзвінок колекторів і пообіцяти, що я все заплачу , тільки б  вони не телефонували близьким!!!

Я намагалася дізнатись чи можна якось розбити суму на декілька платежів, але їх умови були або декілька платежів за один місяць що неможливо або на два місяці тобто два платежі і також сума мене не влаштовувала, деякі фірми відмовлялись лояльно вирішити питання, зараз же кредитори телефонують мені та почали телефонувати всьому моєму оточенню (хоча я не давала номери телефонів, вони якимось чином знаходять номера колег по роботі, одногрупників, сусідів і навіть людей, яких я ледве знаю), дуже хвилююсь з приводу того що коли йду на роботу то можуть прийти колектори, а в цей момент дома вже буде молодша сестра яка ще вчиться в школі і вони почнуть погрожувати їй.

На сьогоднішній день я дуже переживаю з того приводу що всі МФО зможуть забрати квартиру яка є в сумісній власності з матірю, тоді нам навіть не буде де жити.

Розуміючи, що борг, який виріс, мені вже не віддати, я намагалась знайти спосіб хоча б боротися з колекторами і так натрапила на Вас і сподіваюсь, що Виз можете допомогти мені розібратись з цією ситуацією. 

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ: https://reyestr.court.gov.ua/Review/105861318