⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Все почалося в березні 2019 року.Мені було потрібно 8000 гривень щоб заплатити за ремонт пошкодженого мною чужого авто.

Перші позики Я отримав у тойже день звернувшись до сервісу з підбору мікропозик.За 40 хв.оформили в трьох компаніях на суму 8400грн.З цих позик и почались мої негаразди.

До цього Я мав діючі кредити в Альфа банк і Райфайзен які бралися раніше(купівля меблів та побутової техніки). Виплачувати їх було не легко,але можливо.

Термін онлайн позик збіг швидко і через 14 днів почалися перші дзвінки з приводу оплати боргу. Грошей на погашення не було,про відтермінування платежу ніхто не хотів і чути і щоб не допустити просрочки мені запропонували пере кредитуватися у їхніх «партнерів»,що я і зробив. Моєї заробітної плати не вистачало на закриття цих позик і за 6 місяців такої перекредитації в мене було вже 12 діючих мікропозик. Погрози  та жахливі наслідки,які мені обіцяли ці кредитори призводили до того що всі кошти мої та дружини йшли на погашення процентів та взяття нових та нових кредитів.

Від тоді життя перетворилось на жах. Постійні пошуки грошей на пере закриття займів,сварки з дружиною,та постійна нервовість.Приходилось носити в ломбард речі з дому,а коли вчасно не забирав то їх продавали.На листопад 2020 року я мав 27 відкритих мікро позик,три діючі кредити в банках та три непогашені кредитні картки. Звільнившись з роботи з 1 грудня вже стало зрозуміло що я в дуже глибокій борговій ямі,виходу з якої я не бачив.З останніх коштів я ще намагався робити хоч деякі оплати,але це вже була капля в морі.

До всіх мікропозик я відправляв листи з проханням на реструктуризацію боргу,на що отримував тільки вімови,всі як один казали що (ніхто вам нічого не реструктуризує!Шукайте гроші!)

З грудня 2020року і по сьогодні  мені в день надходять сотні дзвінків та смс від кредиторів. Дзвонять моїм близьким і кажуть,якщо я не віддам борг,то віддавать будуть вони,що я вказував їх поручителями. Смс та дзвінки надходять з 7-ми ранку до 01.00 ночі.

Останні два місяці я вже не живу а існую,за останній рік вже з’явилося сиве волосся,просто опускаються руки. Від телефонного дзвінка кидає в піт, я став уникати всіх,соромно траплятись на очі всім знайомим, адже я не знаю кому ще і що про мене наговорили,та і більшість просто перестали спілкуватись зі мною.Так жити далі не можливо.

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ: https://reyestr.court.gov.ua/Review/105813245