⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Я почав брати мікропозики ще в 2018 році, коли мені не вистачало грошей до зарплати, яка напряму залежала від надходження коштів з продажу.

Перший кредит брався під так звані «0%», а вчасно я не міг його повернути. Тому продовжував його дію. І після цього пішли нарахування відсотків. В подальшому я брав нові мікропозики для закриття відсотків по старим зобов’язанням.

Коли кредитів набралося вже стільки, що я не міг їх платити почалися дзвінки кредиторів та погрози з вимогами повернути борг. Про це дізналися мої батьки та допомогли їх заплатити.

Через деякий час я знову був змушений звернутися до цих організацій по тій же причині, хоча і знав про наслідки. Але в той час, коли потрібні гроші зробиш все, щоб отримати кошти. Все сталося так само і раніше. Батьки допомогли знову.

Згодом, я знову потрапив в таку саму ситуацію. В батьків більше коштів не було, щоб мені допомогти. Та я більше і не хотів  їх про це просити, адже тільки я брав ці позики, а не вони.

На постійній основі здійснювалися дзвінки з колекторських контор з вимогами погасити борг, але я не мав чим. І кожного дня чути погрози теж вже не було сил. Майна я не маю, щоб його продати. Було авто, але воно було продане ще взимку по дорученню.

Тож, я був змушений звернутися за юридичною допомогою, щоб якось вирішити це питання.

Зараз я вже банкрут. Я дуже вдячний компанії “Звільнимо” за надання якісної юридичної допомоги, нарешті я звільнився від боргів.

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ https://reyestr.court.gov.ua/Review/105069348