⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Я  почав брати кредити у 2015 році  на розвиток бізнесу, котрий став збитковим з початку карантину та фінансової нестабільності у Країні. Замовлень поменшало, а мої попередні замовники почали затримувати оплату на два а то і більше місяців. У зв’язку з цим я був змушений позичати ще і ще, з надією, що моє становище зміниться  і все віддам до останньго.

Коштів на життя перестало вистачати і ми разом з дружиною зрозуміли, що потрапили у боргову пастку. Усіма своїми силами я неодноразово намагався пом’якшити умови кредитування, домовитись про відстрочку та перекредитацію, але з березня місяця 2021 року я остаточно зрозумів, що більше не в силах здійснювати хоча б якісь платежі, адже просто не маю чим сплачувати, маючи на руках усиновлену малу дитину, яку треба ставити на ноги та годувати.

Обміркував усі свої дії з дружиною, не один день та не один тиждень, розглянувши свій стан, вирішили звернутися за допомогою та визнати себе, вперше у житті, неспроможними віддати заборгованність. Усіма своїми силами я намагався захистити свою сім’ю від жаху очікування нападків колекторів зі стягування боргів.

Розуміючи, що борг, який виріс, мені вже ніколи не віддати, я звернувся за допомогою до компанії “Звільнимо”.

Я дуже дякую компанії “Звільнимо” . Вони дуже допомогли допомогти мені та моїй сім’ї вирішити складну життєву  ситуацію щодо моїх боргів.

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ https://reyestr.court.gov.ua/Review/105299894