⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Я завжди була дуже вiдповiдальною громодянкою щодо своєчасного погашення позичених мною кредитних коштiв, нiколи не мала боргiв по комунальним розрахункам,  тощо. Кредитами почала користуватися з 2007 року, коли придбала квартиру та машину.

У 2017 роцi ми усиновили гарного хлопчика, наша заповiтна мрiя нарештi здiйснилася –  стати батьками.  Я почала займатися домашнiм господарством та доглядати дитину. Наш хлопчик потребував грамотного  дуже якiсного медичного дослiдження та обслуговування.  Багато разiв ми вiдвiдували приватних лiкарiв. З рочку займалися у Центру дитячого розвитку. Чоловiк продовжував працювати та займатися розвитком бiзнесу.

Грошей на все не вистачало, довелося позичати у банках, щоб поліпшати свій матеріальний стан. Спочатку я сплачувала відповідально  усі щомісячні платежі, але у зв’язку зі змінами у Країні ситуації, пов’язаної з карантином, замовлень поменшало, а витрат побільшало.  Я не бачила іншого виходу як оформлювати нові кредити, щоб закрити попередні та було за що виживати. На жаль у 2021 році я остаточно зрозуміла, що не в силах у подальшому сплачувати хоча б якийсь платіж, адже вичерпані усі мої ресурси та заощадження. Розумію, що банки не залишуть мене і мою сім’ю у спокою та ніколи не простять борги.

Я звернулась до компанії “Звільнимо”за допомогою у вирішенні нашої складної життевої ситуації, щоб ми мали змогу у подальшому вести гідне життя, виховувати та навчати сина, та ніколи знову не потрапити у фінансово борговий кут.

Я дякую компанії, вони мені дуже допомогли, тепер я банкрут і нарешті можу повернутись до нормального життя.

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ https://reyestr.court.gov.ua/Review/104633710