⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Я працювала в магазині, заробітня плата була мізерною, чоловік мав сезонну роботу без стабільного доходу. Потрібно було якось жити, оплачувати комунальні послуги, до того всього діти постійно хворіли, щомісяця 2000-3000 тисячі гривень витрачали тільки на лікування.

Спочатку я взяла свій перший кредит, все вчасно платила, але ситуація ніяк не змінилась, коштів не вистачало, щоб покривати суцільні витрати.

Згодом зателефонував банк з пропозицією взяти кредит. Я погодилась. Але і тут в перший час не виникало проблем, я знаходила кошти, платила . Потім тяжко захворів мій син, лікарі не могли визначити діагноз, всі кошти йшли на його лікування. В мене не було коштів, щоб платити борг, тому я була вимушена взяти мікрозайм. Спочатку один, щоб виплачувати кредит банку,потім ще один, а потім довелось знову брати кредит, щоб їх погасити.

Здавалось б все стає краще, сина виписали з лікарні. Але раптово через 2 дні йому стало погано, потрібна була термінова операція, яка теж не мало коштувала. Чоловік залишається без роботи, діти потребують ліків, заробітня плата мізерна, а щомісячний кредитний платіж сягав 17 500 грн.

Я зв’язувалась з банками, просила кредитні канікули, але вони не йшли на зустріч, у відповідь почався терор, вони телефонували всім моїм знайомим, навіть на роботу. Почувала я себе надзвичайно жахливо, мені було неймовірно соромно.

Просити допомоги не було в кого, ніхто мене не розумів  і у березні 2020 року я починаю розуміти, що немаю коштів платити за кредит.

Зараз я вже банкрут та звільнилась від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ https://reyestr.court.gov.ua/Review/102913715