⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Передерія Артема Володимировича, почалась, коли народилась дитина.

Потрібні були кошти на товари першої необхідності, заробітної плати не вистачало. Взяв перший кредит.

Розлучився з дружиною (на підтвердження надаю рішення Лубенського міськрайонного суду Полтавської області від 12.03.2019 року про розірвання шлюбу, справа № 539/163/19 (додається)). 

Відповідно до Договору про участь у вихованні дитини серії ННО № 251087-251088, посвідченого приватним нотаріусом Лубенського міського нотаріального округу Ставицькою Л.Г., зареєстрованого в реєстрі за № 196 (додається), після розлучення дитина залишилась під моєю опікою. Мати участі у вихованні та фінансовій підтримці дитини не брала і не бере по сьогодні, звістки від неї після підписання договору жодної.

Виховання та забезпечення потреб дитини лягло повністю на мої плечі, грошей на погашення кредиту фізично не було.

Єдиним виходом було перекредитовуватись в інших мікрофінансових установах, і так по колу.

Почались списання коштів банком з рахунку для виплати заробітної плати, грошей я майже не отримував, заборгованість лише зростала.

Почали турбувати колектори, з вимогами повернути кредитні кошти, погрожували мені та близьким.

Станом на сьогодні я повністю морально виснажений та перебуваю в стані постійного стресу, з початком війни матеріальний стан лише погіршився.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 189 928.58 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/113650788