⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Петренко Світлани Дмитрівни, почалася із того, що через низький дохід та хвороби дітей (моя донька мала важке психоневрологічне захворювання починаючи з 2008 року, лікувалися в місцевих, обласних лікарнях та потім у довелося вести її в Київ до НДСЛ “Охматдит”), тому я була вимушена оформити перший кредит. Коштів на лікування не вистачало, через що оформлювала кредити далі.

Після народження онуки я оформила наступний кредит, так як вона народилася із вадами ніг. Дитину возили щотижня в обласну лікарню м.Мукачево на гіпси, далі ми зробили операцію на ніжки. Це все знову призвело до великих витрат.

Після того як почала брати кредити почалося неспокійне життя. Це і скандали в сім’ї, підрив в здоров’ї через постійні телефонні погрози. Нещодавно я була звільнена з роботи та зараз відчуваю дуже себе подавленою, я почала приймати препарати від серця, тиску і заспокійливі.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2022 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 314915.19 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/113725935