⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Габузя Володимира Олександровича (особи з інвалідністю 3 групи, відповідно до Пенсійного посвідчення серії ААЛ № 585968, виданого ПФУ від 26.10.2021 року (додається)), почалась, коли у дружини виникли проблеми зі здоров’ям.

Необхідні були кошти на операції, регулярні обстеження, закупівлю медикаментів, на підтвердження надаю медичні довідки та направлення. (додається). Взяв перший кредит.

Оскільки я є пенсіонером, і маю лише незначний дохід у вигляді щомісячних пенсійних виплат та від оренди земельної ділянки, коштів на забезпечення сім’ї та погашення кредиту не вистачало. Влаштувався на роботу, однак через півроку підприємство було ліквідовано у зв’язку з локдауном, залишився без роботи. Єдиним виходом було перекредитовуватися в інших мікрофінансових установах, і так по колу. Відсотки були недосяжними для мене, заборгованість за кредитами лише зростала. 

Почали турбувати колектори, з вимогами повернути кредитні кошти, погрожували, здійснювали психологічний пресинг. Наразі я повністю морально виснажений та перебуваю у стані постійного стресу. Враховуючи ситуацію в країні, я наразі повністю не можу оплачувати кредити, а відсотки зростають кожен день.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2022 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 551 590.16 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/113854727