⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Гончара Віталія Олександровича, розпочалась коли потрібно було заплатити за навчання в університеті. Таких коштів в мене не було, тому вирішив звернутись до мікрофінансової організації. Я розраховував, що вчасно зможу повернути кошти, але через затримку заробітньої плати не зміг цього зробити. Почали нараховуватися відсотки і я повинен був повернути майже в два рази більше ніж я брав. Таких можливостей в мене не було і під тиском кредиторів, що про мій кредит дізнаються рідні, я взяв ще один кредит, щоб повернути вже існуючий і так по колу. Коли наставав час сплачувати по кредитам, кредитори почали дзвонити і погрожувати не тільки мені, а і моїм родичам та друзям. Через це в мене почались панічні атаки, депресія. На даний момент, я не в змозі виплачувати кредити, бо немаю ніякої можливості для цього, оскільки залишився без роботи і грошей не вистачає навіть на найнеобхідніші речі для життя.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2021 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь.

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно 389 409.39 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/113587245