⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Акмуллаєвої Тетяни Миколаївни, почалася у зв’язку із  хворобою. У 2020 році мені повідомили звістку про онкологічне захворювання. Ця подія змінила моє життя. Терміново була потрібна операція. І тому я оперувалася у Києві.

Після цього треба було через кожні 2 місяці проходити йодотерапію і я змушена була покинути роботу. А лікування і реабілітація потребувала великих сил і коштів. Я не працювала, а потрібні  були дієта та ліки. І це змішує мене взяти перший кредит, сподіваючись, що якщо вийду на роботу погашу його. Але, пропрацювавши три місяці зовсім вибилася із сил і аналізи стали набагато гірші. Тому змушена була покинути роботу. Попри всі негаразди, я намагалася погашати заборгованість.

Та коли почалася повномасштабне вторгнення, нам прийшла звістка, що мій колишній чоловік загинув у Польщі. Я з донькою під обстрілами вибиралась з Херсону. Ледве вибравшись, орендувала квартиру, бо донька була сильно налякана. Вся відповідальність і подальше піклування про доньку лягли на мої плечі. Перші 4 місяці  я не отримувала виплати як внутрішньо переміщена особа, тому із доходу була лише моя пенсія.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 202 788.14 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/113484550