⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Почав брати кредити у зв’язку із важкою життєвою ситуацією, що склалась у березні 2005 року, адже я переніс надтяжку травму. Зрозуміло, що гроші витрачав на лікування та реабілітацію, крім того потребував оперативного втручання, а все це, як відомо, потребує коштів.

Крім того, у той час я додатково сплачував аліменти, аби моя дитина мала все необхідне та була забезпечена.

У 2008 році я отримав квартиру по відселенню і потрібні були кошти на ремонт, придбання меблів, техніки та загалом її обслуговування, а так як їх я не мав, я вимушений був брати кредити.

Однак, проблеми зі здоров’ям мене не покидали і згодом я знову потребував коштів, у зв’язку з лікуванням. Крім того, у 2017 були витрати на операцію дружини, але я ще був здатний сплачувати кредити, та намагався їх закривати з останніх сил.

Проте, у 2019 році я був переведений на нижчу посаду, моя заробітна плата зменшилась, однак платежі по кредитам залишились ті ж та разом з тим, моє здоров’я продовжувало бути не у найкращому стані і я потребував лікування.

Згодом розпочались дзвінки, телефонували всім: матері, дружині, родичам, близьким, висловлювали погрози, казали, аби я очікував виїзних груп. Я закрився в собі, думав лише про цю боргову кабалу, життя перетворилось у пекло, тому іншого виходу, як звернення до суду я не бачив.

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ https://reyestr.court.gov.ua/Review/100454901