⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Муравйової Людмили Володимирівни, розпочалась у 2007 році, коли я взяла кредит в банку під заставу своєї квартири, щоб позичити гроші своїй знайомій, яка отримавши гроші зникла, і їх ніхто так і не повернув.

 Наприкінці 2014 року мені стало складно сплачувати кредит, оскільки я стала погано себе почувати, тому почала здавати свою квартиру, і знімати кімнату у чужих людей, щоб хоч частково сплачувати кредит. Банк почав вимагати повернути борг, я позичила у всіх друзій та знайомих гроші на погашення боргу. Я продовжувала працювати, оскільки необхідно було віддавати борги. Але ситуація із здоров’ям сильно погіршилась, я була вимушена брати відпустки, лікарняні. Я вимушена була взяти кредит в мікрофінансовій установі. 

У 2018 році в важкому стані, я потрапила до лікарні, і знову на декілька місяців залишилась без доходу. Після всього пережитого – я продала квартиру за 1/3 її вартості, щоб віддати борги. Дорожче продати її було неможливо, оскільки квартира була іпотечною. З чоловіком перебуваю у зареєстрованому шлюбі, однак з 2019 року не живемо однією сім’єю і зв’язок не підтримуємо. 

В 2020 році знову сталося загострення хвороби, через що я не мала змоги взагалі працювати, грошей не вистачало, тому знову вимушена була взяти кредит. Останні місяці ані робота, ані підробітки не перекривали ті відсотки, які ростуть. Я закривала одні кредити, брала інші, щоб перекрити попередні, віддавала всі зарплати, і все рівно не вистачало.В листопаді 2021 року я зрозуміла, що все, я не в силах здійснювати платежі. З початком війни на території України ситуація тільки ускладнилась.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 855 605,66 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/113335859