⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Жаворонкова Дмитра Валерійовича, почалася у 2016 році, коли ми з дружиною та дітьми переїхали до Чернігова. В нас була лише порожня квартира батька, в якій нам запропонували жити. Ми почали брати кредити, щоб закупити все необхідне для комфортного життя.  Кредити завжди сплачували вчасно, деякі закривали заздалегідь. У 2021 році, ми змогли купити своє перше житло, в селі Рудка. Житло було не в жилому стані. Для ремонту не вистачало грошей. Вирішили оформити кредитну картку. Після оформлення картки почали робити ремонт. Восени 2021 року зробили опалення, сплачували всі відсотки вчасно. Але взимку 2022 року почалася війна, через яку я втратив роботу і весь свій дохід. Після звільнення Чернігівської області, я отримав трудову книжку, та почав шукати нову роботу. В червні 22-го року я пішов до центру занятості. Але роботи не було. Платити по кредиту не було чим. В серпні, мені запропонували працювати по договору як ФОП, з зарплатою в 10000грн (десять тисяч гривень).  Цих грошей не вистачає на основні потреби, доводиться економити. Сплачувати кредит немає змоги. Останній платіж по кредиту був у лютому 2022 року, перед початком війни. Зв’язувався з банком, та намагався вирішити питання, що до кредиту та відсотків. Банк запропонував перекрити кредит іншим. Закрити картку, та відкрити новий кредит на суму заборгованості з меншими відсотками. Де щомісячний платіж складає близько 5000 грн (п’ять тисяч гривень).

На разі, я не в змозі виплачувати такий кредит. Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 142 646.36 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/113335860