⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Шишкової Кіри Вадимівни, почалась, коли звільнилась з роботи. Коштів на забезпечення власних потреб почало бракувати, взяла перший кредит. Народилась дитина, необхідні були гроші на утримання та харчування, почали з’являтися прострочення за кредитом. Оскільки виховую дитину власноруч, додаткової фінансової підтримки не маю, можливості для погашення кредиту не було. Єдиним виходом було перекредитовуватися в інших мікрофінансових установах, і так по колу.

З початком війни матеріальний стан лише погіршився, змушена була виїхати за кордон, заборгованість зростала. Почали турбувати колектори, з вимогами повернути кредитні кошти, погрожували, здійснювали психологічний пресинг. Наразі я повністю морально виснажена та перебуваю в стані постійного стресу. Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 1 022 102.11 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/113146115