⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Пижа Руслана Михайловича, розпочалася із того, що у мене, як звичайного працівника не було достатньо коштів для задоволення всіх потреб родини, а після звільнення із роботи дуже тяжко було. 

Мені довелось брати кошти у фізичних осіб, аби прожити. Коштів було мізерно, комунальні платежі зростали, батьки допомагати не могли. Фізичні особи наполегливо вимагали повернення коштів, тому я оформив кредит у банку. Але оплачувати стало складно й звернувся до послуг мікрофінансових організацій. 

Заборгованість  постійно зростає, а враховуючи ситуацію в країні, я наразі повністю не можу оплачувати кредити, а відсотки зростають кожен день.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 197 578.55 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/112844871