⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Я оформила кредитну картку в ПриватБанку. Усі кредитні платежі я здійснювала вчасно. У 2013 році мені затримали оплату по роботі. Враховуючи, що я мала кредитні зобов’язання, які потрібно було погашати, мені довелося взяти новий кредит в Альфа-Банку.У 2014 році я оформила другу кредитну карточку. До 2019 року я погашала платежі по зобов’язанням вчасно. Але в на початку 2019 року замовлення сильно впали, відповідно і доходи. У лютому 2019 року, я оформила перший споживчий кредит у фінансовій установі.

Я вважала, що зможу погасити зобов’язання, проте нових замовлень по роботі не надходили.Тому я брала нові кредити для перекредитування та для прожиття. У чоловіка також сталися фінансові труднощі, йому не оплатили коштів за ремонт.У 2020 році, після оголошення карантину, я та чоловік втратили роботу. Штрафи та пеня по кредитам стали не підйомними для мене. Я не могла навіть сплачувати проценти. Все це змушувало брати нові кредити. У травні 2020 року я завагітніла. Влаштуватися на роботу у моєму стані дуже тяжко. Замовлень нових по роботі не надходить.Залишившись сам на сам з ситуацією, що склалася, я не бачила іншого виходу, як взяти на себе ще одні кредитні зобов’язання.

Тим часом банки та мікрофінансові організації все активніше пропонували скористатися послугами кредиту. Я не могла позичити коштів ні в родичів, ні в знайомих. Тому я взяла кредити на перекредитування у тих банках та мікрофінансових організаціях, що швидко змогла знайти.

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ https://reyestr.court.gov.ua/Review/98511815