⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Зайченка Олександра Володимировича  (громадянина, який постійно проживає/постійно працює на території посиленого радіоекологічного контролю відповідно до Посвідчення) почалась в той період, коли я потрапив у ДТП на робочій машині, не за власної вини і завдав матеріальної шкоди власнику іншого автомобіля, через що був змушений виплатити значну суму в якості компенсації.

Погасивши борг, залишився без грошей. Взяв перший кредит. Перший час сплачував вчасно, однак дохід не збільшувався, згодом почали з’являтися прострочення.

Оскільки маю багатодітну сім’ю, щомісячно значна сума коштів витрачається на її забезпечення. Також маю необхідність матеріально допомагати матері на лікування, грошей на погашення кредиту не було.

Єдиним виходом було перекредитовуватися в інших мікрофінансових установах, і так по колу. Намагався домовитися з кредиторами про реструктуризацію, але безуспішно, заборгованість лише зростала. 

Почали турбувати колектори, з вимогами повернути кредитні кошти, погрожували, здійснювали психологічний пресинг на мене та рідних. Наразі я повністю морально виснажений та перебуваю в стані постійного стресу.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2022 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 858 404.17 грн

https://reyestr.court.gov.ua/Review/112430882