⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Павленко Ольги Володимирівни, почалась з того, що в 2020 році нарешті заробила та купила собі житло в новобудові. Віруючи в свої сили, я щоб не платити за орендоване житло, вирішила якомога швидше розпочати ремонтні роботи. 

Перетелефонувавши всім друзям, взяла в борг та розпочала втілювати свою мрію. Але пройшло не так багато часу, 3-4 місяці, як друзі почали прохати повернути борги, у кожного була своя історія та обставини. Так і виник в мене перший великий кредит.

Потім я завагітніла, але працювала не покладаючи рук. З ранку до ночі. І ось жовтень, ковід. Реанімація в два тижні поспіль, ніхто не вірив, що ми з сином вижевем.

Оскільки потрібно було кормити маля, яке було на спеціалізованій дорогій суміші, я почала тягнути кредитні ліміти з карток.

Пріорітет – це діти, сама майже впроголодь, бо є ще комунальні платежі, школа, хвороби і багато інших забов’язань.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 729 745.39 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/112285220