⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Калини Ольги Миколаївни, почалася із звільнення мого чоловіка з роботи грошей на утримання дітей, побутові потреби та погашення кредиту почало не вистачати. Тоді я наважилася, взяти кредит у мікрофінансовій установі. Спочатку все було добре. Все вчасно віддала і закрила його, але згодом мені довелося знову брати мікропозику. І так знову і знову.

Не всі попередні кредити в мікрофінансових установах я закривала, але брала нові. Їх кількість росла. Для того, щоб вирішити цю ситуацію я намагалася взяти кредит в банку, щоб перекрити ним всі мікропозики, але через погану кредитну історію мені відмовили.
Для того, щоб хоч-якось виправити скрутне становище, я брала один кредит і закривала ним інший. Це було найгірше рішення в даній ситуації. У цей час розпочалася моя «чорна смуга» в житті, мені почали телефонувати колектори з вимогою віддати кошти. Найгірше те, що вони дзвонили і погрожували не тільки мені, а і моїм батькам. 

Враховуючи ситуацію в країні, я наразі повністю не можу оплачувати кредити, а відсотки зростають кожен день.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 634 368,99 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/112202352