⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Я працюю як будівельник на різних об’єктах будівництва. У 2017 році я мав здійснити будівництво об’єкту у місті Київ. Однією з умов співпраці було те, що перше я вкладаю свої кошти у будівництво, а згодом мені повертають витрачені кошти та винагороду за здійснені послуги.

10. 2017 року я оформив кредитну картку у ПриватБанку, взявши кошти на суму близько 100 000,00 грн. Я отримував ці кошти для чергового об’єкту.

Проте, доробивши проект, я не отримав винагороди. Мій підрядник зник та на дзвінки не відповідав. Я залишився без нічого та з кредитом.

Проте, я старався здійснювати планові платежі, але згодом зрозумів, що я не можу обслуговувати кредити. Тому почав шукати нові шляхи для погашення.

Єдиним виходом вбачалось отримати нові кредити, тому взяв 02.05.2018 та 18.06.2018 року у ПриватБанку. Брав їх з метою перекредитування та для побутових потреб.

Окрім цього, з березня 2020 року в Україні ввели карантин у зв’язку COVID-19. На той момент я витратив усі свої збережені кошти. Одним із обмежень карантину – це зупинення роботи на об’єктах будівництва. Для того, щоб мати кошти для прожиття, я почав брати кредити у фінансових установах. Проте, вже через місяць я перестав здійснювати планові платежі по моїм зобов’язанням через брак коштів.

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ https://reyestr.court.gov.ua/Review/97348535