⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія –  почалася ще з 2016 року, коли я дізнавшись про зраду чоловіка, й була вимушена залишити все нажите майно йому. 

Переїхавши до своєї порожньої квартири, мені треба було починати жити з нуля. І я взяла перший кредит на побутову техніку. Я продала стару квартиру й купила нову, аби робити там ремонт, я оформлила кредит й завжди своєчасно погашала відсотки.

Коли я пішла в декрет, і так як у мене не було доходу, все одно намагалася погашати відсотки. 24 лютого в країні почалася війна, з перших днів наше місто знаходиться в окупації, з цього числа я втратила роботу й я вирішила залишити місто, залишивши все у Херсоні. На даний момент я не маю можливості оплачувати кредити

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 99 616,08 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/111767620