⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Чумакової Оксани Ярославівни, почалась у травні 2021 року з’явились проблеми зі здоров’ям. Пройшла обстеження, виявилось, що потрібна операція. На обстеження та операцію грошей не було, прийшлось позичати гроші.

Коли прийшов час погашати борг, заробітну плату знову затримали. Кредит в прийшлось продовжити, а за таких умов там починають нараховувати відсотки. Щоб погашати борги я знову брала позику, потім ще одну і так далі, одну брала, другу погашала чи тільки проценти вносила. З цього моменту життя перетворилось у пекло. Один кредит брала, щоб погасити інший.  Гасились тільки проценти,  і знову брались нові кредити. Чоловіку заробітну плату виплачували з великою затримкою, крім того він почав хворіти, у листопаді 2022 року отримав інвалідність і звільнився з роботи. Я зрозуміла, що це замкнене коло, що я не зможу заробляти стільки, аби існувати і при цьому хоча б якось гасити борги.

Крім того, після операції у мене виявили ракові клітини, тобто онкологію. Обстежуватись чи лікуватись на сьогоднішній день у мене немає коштів. У мене почали опускатись руки.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 337 051.74 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/111707624