⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Куракіної Ольги Федорівни (внутрішньо переміщеної особи, відповідно до Довідки внутрішньо переміщеної особи №1248-5000491895 від 25.03.2022 року) (додається), розпочалася із того, що у мене, як звичайного працівника не було достатньо коштів для задоволення всіх потреб, тому вирішила скористатися послугами банка.  

Перший кредит брала на навчання. Так як я живу одна, допомоги  мені чекати не від кого. Мені дали як і усім співробітникам на роботі кредитну карту від ПУМБ, я користувалася, ліміт зростал, стало все тяжче платити. 

Потім я оформила кредит у іншому банку, аби погасити всю заборгованість. Борги зростали кожен день, я не знала, що робити, і знову мені прийшов на допомогу банк. Мені необхідно було зробити операцію та зробити ремонт у квартирі, але почалася війна і мені довелося поїхати з дому. Всі гроші були втрачені, так як все згоріло..

Найбільшим страхом на сьогодні для мене є те, що банки дзвонитимуть моєму батьку, і на роботу, яку як так важко нарешті знайшла. Поглинувши з головою в пошуках вирішення своїх проблем, я просто закрилася від усіх. З момента початку бойових дій в Україні я перестала оплачувати кредити.

На початку грудня мою квартиру, в якій я мешкала за місцем реєстрації, яка знаходиться на другому поверсі було повністю знищено через обстріли (фото додається), я просто не маю можливості нічого більше оплачувати остаточно, так як будуть необхідні великі кошти на відновлення чи взагалі купівлю нового житла. 

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2022 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 270 826.58 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/111398142