⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Все розпочалось з того, що коли у нас з дружиною у 2014 році та 2016 році народились діти, ми жили у будинку, де не було опалення і проведеного водопостачання, для вирішення цієї проблеми ми оформили кредит та забезпечили дітям умови, які є хоча б мінімально задовільними для їх проживання.

Так як, моя дружина була у декретній відпустці на той час, а я працював сам, то єдиним доходом була моя зарплатня, я намагався сплачувати всі необхідні платежі постійно та погашати все вчасно, однак все одно виникала гостра необхідність у коштах, адже сім’ю з 4 людей, важко прогодувати за мінімальну заробітну плату. В той же час мені надійшла реклама від одного з банків, з пропозицією взяти кредит, а так як у мене була надзвичайна скрутна ситуація, то я вимушений був погодитись, адже іншого виходу, аби не залишити свою сім’ю без засобів існування не було.

Однак згодом розпочались проблеми, коли мене звільнили з роботи у зв’язку з карантином, а ми жили з двома малими дітьми на одну зарплатню моєї дружини, що вже працювала після виходу з декрету. Платити за кредитами у нас було нічим, а кредитори телефонували постійно та вимагали погасити уже захмарні суми, погрожували тим, що відберуть найрідніше – дітей, позбавлять нас батьківських прав. Ці обставини привели до того, що я звернувся до ТОВ «Укр Кредит Фінанс», які на кожному кроці рекламували свої послуги, заманюючи 0,1 відсотками, однак все насправді було абсолютно по-іншому, адже з тих відсотків виростали космічні штрафи та пені, більші за тіло кредиту у 30 разів.

Згодом я зрозумів, що потрапив у пастку, адже брав кредит аби перекредитуватись у іншому банку і так по колу. Коллектори почали дзвонити вже з першого дня просрочки і просто не давали жити ні мені, ні всім моїм оточуючим, тому я у був відчаї.

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ https://reyestr.court.gov.ua/Review/101027144