⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Розпочав брати кредити для розвитку бізнесу, були потрібні вкладення на покупку авто для подальшої роботи і збільшення прибутку.

Проте у квітні 2020 року перестав виплачувати кредити, пов’язано це все з пандемією короновірусу, адже закрились виробництва, яким я допомагав з перевезенням.

Спочатку були дзвінки операторів, думав вийде домовиться, проте вони цього не хотіли, казали мені щоб я все оплачував або будуть суди, та приїзди колекторських компаній.

Постійно були погрози по телефону судовими розглядами, від одного з банків приїхало 4 людини, виламували двері, але їм ніхто не відкрив так як мене не було вдома, а були тільки сусіди, потім вони розвісили по всьому під’їзду мої фото з розшуком і погрозами відібрати житло хоча ще не було навіть судової справи. Через борги погано себе почував, були постійні стреси і загалом не знав, як вийти з цієї ситуації.

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ https://reyestr.court.gov.ua/Review/101063735