⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Необхідність взяти кредит у мене виникла у березні 2019 року. Почалось все з того, що я потрапив у ДТП і був вимушений відшкодувати витрати, пов’язані з відновленням пошкодженого автомобіля. Таким чином, за ремонт пошкодженого мною чужого авто я повинен був заплатити 8000 гривень. Внаслідок того факту, що такої суми в мене не знайшлося, я був вимушений звернутися до онлайн позик.

Перші позики я отримав у день звернення. За допомогою сервісу з підбору мікропозик мені вдалось за 40 хвилин оформити позики в трьох компаніях на суму 8400грн. Проте я навіть не здогадувався, що, оформивши ці позики, я забезпечив собі чимало негараздів.
До моменту звернення до онлайн позик я мав діючі кредити в банках, які бралися раніше з метою купівлі меблів та побутової техніки.

Виплачувати ці кредити мені було не легко, але можливо.

Термін сплати онлайн позик збіг неочікувано швидко і, як наслідок, через 14 днів почалися перші дзвінки з приводу оплати боргу. Грошей на погашення боргу в мене не було, моя пропозиція про відтермінування платежу відхилялася представниками онлайн позик. В результаті ми дійшли консенсусу і я прийняв їхню пропозицію перекредитуватися у їхніх «партнерів» за для того, щоб не допустити прострочки за кредитом. Протягом наступних 6 місяців у зв’язку із недостатністю коштів у мене стало вже 12 діючих мікропозик. Надалі почались погрози та жахливі наслідки, які лунали від кредиторів, що й призвело до того, що всі мої кошти та кошти моєї дружини йшли на погашення відсотків та взяття нових і нових кредитів.

З цього моменту моє життя перетворилось на суцільне пекло. Почались постійні пошуки грошей на перезакриття займів, сварки з дружиною, постійна нервовість і стреси. Внаслідок цього, я був вимушений здавати речі з власного дому в ломбард, а коли вчасно не забирав їх, то вони продавались. Станом на листопад 2020 року я мав 27 відкритих мікро позик, три діючі кредити в банках та три непогашені кредитні картки. Після звільнення з роботи з 1 грудня стало зрозуміло, що я в дуже глибокій борговій ямі. Механізму виходу з боргової ями я не бачив, я був морально та фізично подавлений і знесилений. З тих коштів, які ще залишилися, я намагався робити хоч деякі оплати, але вони вже нічого не змінювали.

До всіх мікропозик я відправляв листи з проханням на реструктуризацію боргу, проте у відповідь отримував виключно відмови, які супроводжувались закликами, щоб я швидше шукав гроші.

Мені кожного дня надходили сотні дзвінків та смс від кредиторів. Крім того, вони телефонували моїм близьким родичам і погрожували тим, що у разі несплати боргу мною, вони будуть змушені виплачувати його. Повідомлення та дзвінки надходили з 7-ми ранку до 01.00 ночі і вкрай заважали мені жити нормальним життям.

Моє можна було охарактеризувати як існування, адже я жив у постійному стресі. До того ж, у мене з’явилося сиве волосся і вже опускалися руки. Постійні дзвінки призвели до того, що від кожного телефонного дзвінка мене кидало в піт.

У результаті я став уникати людей, мені було соромно траплятись на очі всім знайомим,адже я не знаю що їм про мене наговорили кредитори, та й більшість знайомих перестали спілкуватись зі мною. Через всі ці негаразди жити стало неможливо.


Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ https://reyestr.court.gov.ua/Review/100775634