⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Необхідність взяття кредитів у мене виникла у зв’язку із складною життєвою ситуацією. Ми з дружиною спершу планували витратити кошти на ремонт квартири, згодом вирішили придбати власне житло, адже мешкали у квартирі мами, проте нічого не вийшло.

Неочікувана трагедія у сім’ї брата моєї дружини різко змінила наші плани. Її брат потрапив у аварію, тому ми були вимушені матеріально допомагати. Батьків у брата дружини не було, тому ми були єдиним джерелом допомоги для нього. Коштів потрібно було чимало, ми почали позичати у знайомих, брати кредити в банках і так поступово залазили в борги.

Потім наш старший син у липні 2020 року пішов у армію, частина коштів витрачалась йому на допомогу. Надалі знову виросли борги за комунальні та квартплату.
Я постійно звертався до банків з пропозицією перекредитації, але мені відмовляли у зв’язку з наявністю заборгованості. Заробітньої плати вкрай не вистачало, а борги надзвичайно швидко зростали.

Восени 2020 року я остаточно зрозумів, що вже не в змозі виплачувати кредити. Почались візити до мене додому так «званих юристів» та дзвінки від представників банків з погрозами. Життя стало нестерпним. Постійні нерви та стреси, дуже боюсь за своїх дітей. Почував себе вкрай жахливо.

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ https://reyestr.court.gov.ua/Review/101178625