⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Севрука Сергія Миколайовича, почалася у зв’язку з складною життєвою ситуацією. На жаль, з дитинства я маю проблеми зі здоров’ям, а у батьків коштів на лікування не було. Я ріс, але все рівно почував себе не так як всі, і хотів вилікуватися, але я зустрів свою майбутню на той час дружину. І через деякий час в дружини були великі проблеми зі здоров’ям, і потрібно були кошти на її лікування.

Зрозуміло, що у мене, як звичайного працівника не було достатньо коштів, та загалом, таких грошей з нашої родини ніхто не мав. Мені довелось брати кошти у родичів, потім і у банках, адже у нас було ще дві донькі. Тоді я оформив кредитну картку у банку, ще у 2015 році. Крім того, так, як коштів було мізерно, ми проживали деякий час у моїх батьків, і у тещі, але борги не було чим закривати. Я отримував погрози про суд, про жах, який може очікувати мене. Фінансові установи, у яких я позичав гроші, наполегливо намагались їх повернути, тому я не бачив іншого виходу, як звернутись до банку та отримати перший кредит, аби закрити всі борги. Однак я був впевнений, що я сам зможу подолати цей тягар і не хотів казати дружині. 

Я почав брати кредити на перекредитування після того, як почалося повномасштабне вторгнення. Я залишився без роботи. Погасити кредити не було чим. Потім почали телефонувати колектори з банку. Я брав кредитні канікули, але все рівно борг по кредитній картці збільшився, банк не хотів давати реконструтиризацію боргу. Також колектори телефонували моїй дружині, брату, родичам дружини. Знайшли дружину в соцмережах. Погрожували їй, як і мені. Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 192 788,83 грн.

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/117471685