⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Демковського Віталія Івановича, почалася у зв’язку із складним фінансовим становищем. Так як я на початку повномасштабного вторгнення залишився без роботи, тому що до цього я працював у Польщі з 2021 року. Незважаючи на те, що у березні 2022 року я вже влаштувався на роботу вдома, суми заробітної плати на життя не вистачало. Більша частина доходу йшла на ліки дружини, так як вона має інвалідність 2ї групи. 

Ми жили як могли без кредитів, однак коли у жовтні я захворів й на час втратив працездатність, мені довелося звернутися до послуг мікрофінансових організації, аби прожити. Однак я був впевнений, що повернувшись на роботу, я закрию цей борг. Але мені довелося взяти ще декілька кредитів, аби закрити перший, так як коштів не вистачало, й так по колу декілька місяців.

Наразі я повністю не можу здійснювати будь-які платежі, однак мене звільнили із роботи й я лише в пошуках нової. Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно 625 345,16 грн.

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/117553973