⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Плетенецького Андрія Броніславовича (особи з інвалідністю, відповідно до Пенсійного посвідчення №2337727752, серії ААМ №293846, виданого ПФУ від 12.04.2023 року (додається)) розпочалася у зв’язку із складною життєвою ситуацією. 

У 2019 році донька вступила на контрактну форму навчання до Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого. Однак розпочалася епідемія COVID-19 і відповідно допоміжний заробіток в рази зменшився та оплата за навчання стала для нашої родини  непосильним фінансовим тягарем. До того ж, в березні 2021 року зі мною трапився нещасний випадок, я впав з драбини і зламав сім ребер. Тому терміново знадобилися кошти на операцію та ліки. Реабілітація була довготривалою та багатовартісною, себто стабільного доходу знову не було. 

У зв’язку з цим мені довелося скористатися послугами банків та оформлювати нові кредити, щоб оплачувати навчання доньки та своє лікування. Про процедуру банкрутства думав давно і лише зараз наважився, зрозумівши, що виплатити свої борги по кредитам не зможу. Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись.

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 207 670.08 грн.

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/117553507