⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Гришиної Ольги Вікторівни, почалася ще з 2018 року, коли я користувалася кредитними коштами в великих об’ємах, як дізналася про тяжку хворобу своєї доньки. Після тяжких генералізованих приступів почалося обстеження в різних клініках. Їй був поставлений діагноз епілепсія. Та після більш детального обстеження, виявилось, що це не єдиний діагноз. В неї виявили новоутворення на кістках черепу. Це доброякісна пухлина, але вона швидко росла. Почалося довготривале лікування, а також постійні обстеження. 

Спочатку вдавалося погашати борг на кредитній картці. Але згодом грошей було потрібно все більше і більше. Погашати борги ставало все важче. Згодом, після розлучення з чоловіком, стало ще важче, тому що свою допомогу він звів до мінімуму. Лікування продовжується по сьогоднішній день. 

В 2019 році до неприємностей зі здоров’ям, додалася ще одна біда. Близький знайомий шахрайськими методами видурив значну суму грошей. Він просив на короткий термін позичити на лікування дитині. Я добре знаю, що таке коли хворіє дитина, тому після деяких вагань, погодилася. Перший раз він позику повернув. Але через деякий час взяв значну суму і згодом зник. Мною було написано декілька заяв до поліції, але в місцевому відділку так і не почали розглядати мої заяви. Мені не було часу довго бігати по інстанціях. Мені потрібно було працювати, лікувати доньку і сплачувати борги. 

До 24 лютого 2022 року я справно сплачувала всі платежі по кредитах. Але з початком війни, мені довелося вивезти доньку в більш безпечне місце. Я втратила роботу, а з нею і можливість розраховуватись по кредитах. Я вже довгий час не працюю. Всіма силами стараюся продовжувати лікування дитини і сплачувати кредити не маю змоги.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 187 609.33 грн.

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/117339493