⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Гуменюк  Катерини Павлівни почалась, коли я народила своїх дітей та залишилась у декреті. Я не брала гроші у кредит і пробувала тягнути самостійно всі витрати на дітей. Я могла позичати кошти  на продукти харчування та побутову хімію у найближчому магазині, а далі з надходження дитячих коштів на мою карту, постійно розраховувалась з ними. На жаль все має межі, і мені перестали це дозволяти, тому я відкрила для себе кредитний рахунок. Я старанно платила і в мене не було прострочених платежів та боргів у магазинах.
Старша дочка пішла до першого класу, і одразу захворіли на ковід. Далі я потрапила у лікарню, потім знову ковід, коштів кардинально не вистачало. Я брали нові кредити, частина з яких йшла на продукти, лікування, а частина на  перекривання інших кредитів.

Ми успішно оплачували регулярні платежі, почало вистачати на все. Далі початок війни. Я переоформлюю документи, йдуть затримки по виплатах. Одразу кредитори усі дають мені канікули, не нараховують відсотки, штрафи і тд. Це було чудово, полегшення, що так ми швидше розрахуємось. Через 2 місяці це все повернули, ще й додали вдвічі більші відсотки та штрафи. Борги виросли на не підйомний рівень. Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно 390,116.04 грн. 

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/117105685