⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Случ Юлії Едуардівни, почалася в 2020 році. Я тоді працювала адміністратором у фітнес-клубі, ми з чоловіком робили ремонт в гуртожитку й гроші були необхідні. Знала, що маю постійний дохід, зможу частинами повертати. Так спочатку й робила, але потім звільнилася і пішла в декретну відпустку, але стабільно щомісяця виплачувала відсотки.

У 2022 році народився менший син, і при народженні у нього виявили клишоногість на ніжках. Довгий час гіпсувалися, а потім найняли масажиста і перейшли на брейси.
У 6 місяців тяжко перехворів ковідом, почалися приступи…дуже багато йшло коштів на лікування всіх цих проблем. Тоді ж я й наважилася звернутися до послуг макрофінансових установ, так як не вистачало коштів на прожиття і оплату комунальних послуг. 

Коли закінчувався термін кредиту..я до ночі думала як вирішити проблему, питала в знайомих…всі відмовляли, бо час не найкращий. Потім прочитала, що можна взяти інший кредит і перекрити попередній. Я закривала і брала знову, умови ж то змінювалися і суми можна було більші брати. Всі почали помічати, що зі мною щось не так, дуже закрита стала, майже не спала, зривалася на дітей без причини, по дому мало що робила, на вулицю не хотілося виходити. Мені було страшно комусь про це сказати, дуже боялася реакції і осуду.

А ще гірше стало коли пішли прострочки і колектори почали погрожувати. Колектори просто не дають проходу мені, телефонують, погрожують, пишуть у вайбері і телеграмі. Навіть взломували сторінку в інстаграмі, де вимагали кошти на лікування старшого сина, ніби того збила машина. Розуміючи, що сума боргу велика, погрози від колекторів сипляться щодня, у багатьох знайомих почалися претензії до мене і моїх батьків. Вирішила шукати вихід з цієї ситуації.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 548 043.86 грн.

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/117141613