⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Тимощук Катерини Олександрівни (дитини сироти, відповідно до Посвідчення Витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до ч.1 ст.135 СК України №00013219332 від 21.12.2013) (додається), почалася у зв’язку з складною життєвою ситуацією, коли захворіла мама. Кошти була потрібні терміново, мама була без роботи, оскільки доглядала меншого брата. Виховувала нас сама, тож допомогти було нікому.

Перший кредит взяла у 2016 році. Це був кредит на пральну машину. Далі, у зв’язку з вагітністю і доглядом за дитиною, роботи не було. Чоловік не допомагав. Банки звонили часто і пропонували кредит. Я його й взяла через складні життєві обставини. Це був кредит в Ідея Банк, коли не було як оплатити, пропонували більший, той закривають. А відповідно сума кредиту збільшувалася.Кредит призвів до того, що через більше платежі і відсутність роботи, пішла на крок з перекредитування, на що банк погодився. З появою ще більше кредитів, які брала на перезакривання один одного, зрозуміла, що опинилася в борговій ямі. Кожного дня було таке відчуття, ніби щось вкрала і по тебе мають зараз прийти.

Кредити перестала сплачувати, коли почалася війна. Згодом трішки стабілізувалося, відновили роботу. Тоді почала брала мікрозайми, і потроху почала кредити виплачувати. Виплатила все по відсотках. Кредитори всіляко намагалися залякувати. Дійшло навіть до того, що подзвонили на роботу і колегам озвучили всю інформацію. Зараз думаю, скільки грошей викинуто на відсотки. Просто маючи квитанції на оплати по кредитам, дивлюсь скільки вже років платила, а сума кредиту не те що не зменшилася, а стала ще більшою.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 353 055.14 грн.

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/117009594