⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Жиркова Івана Олександровича почалося ,ще в 2007 році коли з дружиною і трьох річною дитиною переїхали до міста Суми. Роботи та грошей на той час в нас не було і ми вирішили взяти кредитну картку в приват банк на перший час поки знайду роботу. Роботу я знайшов швидко, але і гроші на картці закінчились дуже швидко,і їх потрібно було повертати і тоді все почалося , отримав зарплатню заплатив і знову без грошей постійно приходилось знімати з картки. Тоді ми взяли ще одну кредитну картку і ще, так і влізли в боргову яму. Через те ,що постійно в нас не було грошей в сім’ї виникали сварки. Потім дружина не витримала і подала на розлучення, залишивши мене з боргами. Після початку повномасштабного вторгнення в Україні я втратив свою роботу, а борг виріс ще. Зараз я працюю , і на борг йде вся моя зарплатня, але борг не зменшується.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 221,514.65 грн.

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/117040289