⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Говді Тетяни Іванівни (члена багатодітної родини відповідно до Посвідчення, серія БС №063169, видане Березівською районною державною адміністрацією від 06.07.2017) (додається), почалася з весни цього року, коли мій чоловік залишився без роботи й відповідно втратив свій заробіток. Коштів на прожиття нас та дітей катастрофічно не вистачало.

Доходу від оренди землі я щорічно також зараз не отримую, тому довелося звернутися за оформленням кредитів. Я старано виплачувала всі відсотки, брала нові кредити, аби погасити старі. Але через декілька місяців вже стало неможливо виплачувати всі борги, оскільки відсотки шалено зростають кожного дня.Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 622 560.71 грн.

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116887191