⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Слесарчук Світлани Дмитрівни, почалась, коли виникли проблеми зі здоров’ям. Потрібні були кошти на лікування та купівлю медикаментів, взяла перший кредит.

Розлучилася з чоловіком (на підтвердження надаю свідоцтво про розлучення серії 1-СГ № 080689, видане Відділом державної реєстрації актів цивільного стану по м. Дрогобичу Дрогобицького міськрайонного управління юстиції Львівської області від 18.09.2012, актовий запис № 56) (додається), втратила додаткову фінансову підтримку. 

Через локдаун знизилась заробітна плата, почали з’являтися прострочення по погашенню кредиту.Єдиним виходом було перекредитовуватися в інших фінансових установах, і так по колу. Намагалася домовитися з кредиторами про реструктуризацію, але безуспішно, заборгованість зростала. Почали турбувати колектори, з вимогами повернути кредитні кошти, погрожували, здійснювали психологічний пресинг.

Війна призвела до повного занепаду матеріального і морального стану, наразі я повністю виснажена та не знаю що робити далі. Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 377 226,06 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116886733