⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Брунбендера Олександра Сергійовича, почалась з того, що я взяв кредит на ремонт квартири. На жаль, у 2021 році, моя дружина потрапила у лікарню зі складним захворюванням, яке коштувало чималих грошей.Зрозуміло, що у мене, як звичайного працівника не було достатньо коштів, та загалом, таких грошей з нашою родини ніхто не мав. Крім того, так як коштів було мізерно, комунальні платежі за квартиру зростали, борги разом з ними, мені не було чим закривати їх, однак нікого це не цікавило, я отримував погрози про суд, про жах, який може очікувати мене.

З початком війни на території України ситуація тільки погіршилась, я зрозумів, що вже зовсім не можу робити внески, адже ціни на все піднялись і грошей не вистачало навіть на базові потреби.Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 205 030.92 грн.

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116695837