⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Максименка Дениса Олександровича, почалася  ще на початку 2020 року. Кредит був взятий був у зв’язку з необхідністю забезпечувати себе, матір, сестру з інвалідністю з дитинства і цивільну дружину. Мати отримували пільги за догляду за сестрою, але тих коштів навіть на медикаменти для сестри не вистачало, тому я був змушений працювати майже без вихідних, але навіть разом з моїми коштами грошей не завжди вистачало. 

Далі почав набирати нові кредити, для перекредитування старих по привабливим відсоткам (0.01%, який вони обіцяли), але як згодом виявилось це були разові пропозиції, і в подальшому виникли не підйомні відсотки. Так як вся моя заробітна плата витрачалась на оплату місячних платежів, мною була прийнята спроба заробити за кордоном (кінець 2021 року). Через 2.5 місяців був вимушений повернутись, так як стан здоров’я моєї сестри значно погіршився, був необхідний постійний догляд, тому повноцінно працювати не міг, через що  кредитні зобов’язання знову відновились. 

Під час оформлення опікунства над сестрою, матері було заявлено, що необхідно привезти сестру в м.Суми, але транспортувати її категорично заборонено (через постійно лежачий стан хребет дуже сильно викривився, і при будь якому необачному русі була вірогідність зламати його). Тоді нам була запропонована альтернатива, а саме заплатити за виїзд повноцінної медичної комісії до нас додому, але за дуже не маленьку суму грошей (40000 грн.), але вибору не було, життя моєї сестри мені дорожче, ніж гроші. Тоді і розпочалась справжня халепа. 

Не дивлячись що я отримав підвищення на роботі, грошей не вистачало навіть на оплату місячних платежів, тому я заліз в постійне перекредитування, кожного разу на більшу суму. Розуміючи, що так ситуація не вирішиться, а навпаки стане в рази гіршою, з часом я почав шукати додаткові способи заробити грошей. 

На весні 2023 року мені допомогли закрити майже всі мої кредити мої знайомі, але в середині серпня було скорочення штату, плюс у керівництва був свій кандидат на мою посаду, тому мене було звільнено. Мій знайомий, як тільки дізнався про моє звільнення одразу затребував всі надані кошти назад, переживаючи що не зможу оплатити цю суму йому, або ж взагалі із-за непосильної ноші покінчу з життям.На даний момент я в дуже активному пошуку роботи, але найближчі місяці не зможу оплачувати ні копійки, так як маю 0 доходів, а за цей час відсотки нарахують.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно 602 685,20 грн.

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116795507