⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія почалась в той період, коли затримували заробітну плату і, банки знаючи це поряд з зарплатними картами навязували кредитні, збільшуючи ліміт без згоди отримувача карт.

В подальшому зумовили користуватись кредитними картами обставини, що є у кожного українця – підвищення цін на найнеобхідніші товари і послуги, надвисокі комунальні послуги, дороге лікування тощо.

Так, були періоди, коли я не мала за що купити харчі для дітей, сплатити за садок, дати дитині кишенькові гроші на проїзд, обід чи ще якісь потреби, які я не можу назвати розкішшю, а просто є необхідними речами.

Так, я сплачувала свої кредити скільки могла у збиток родині і дітям, а потім коли не було змоги – просто припинила платити.

Однак у 2020 році, я зрозуміла, що витрачаю кошти не на власних дітей, а на покриття кредитів, проте їх сума все одно не зменшувалася, кредитори почали тиснути, погрожували, що заберуть дітей, позбавлять мене батьківських прав, відберуть житло, виженуть на вулицю, тобто звичайний прессінг.

Реклама від ТОВ «Маніфою» закликала звернутись до них, обіцяла низькі відсотки, переконувала що я все зможу виплатили, а якщо будуть проблеми – допоможуть пролонгувати або відстрочити сплату і, я повірила, бо іншого виходу я не бачила, тому і оформила у них кредит.

Проте як виявилось кредитори вперто брехали, а потім нещадно збільшували та збільшували відсотки.

Телефонували, погрожували, вмовляли брати кредит у іншій мікрофінансовій організації аби закрити їх борг, і розуміючи, що мені немає на що прогодувати дітей, моя пенсія навіть не покриває половину місячних платежів за договором – я, погодилась на їхню пропозицію та оформила додатковий кредит для перекредитування.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не мала сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2021 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь.

Зараз я вже банкрут та звільнилась від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ https://reyestr.court.gov.ua/Review/99425740