⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Харкова  Анжели Вікторівни, почалася із того, що мені як звичайному громадянину не вистачало коштів для задоволення базових потреб. Я підробляла, як могла. Наразі я проживаю в місті Бердичів, де винаймаю житло. З початком повномасштабного вторгнення послуги та товари почали зростати в ціні, а рівень заробітної плати знизився, тому елементарно не вистачало на їжу. Коли я взяла перший кредит, я була абсолютно впевнена, що зможу його сплатити. Так й було, все виплатила вчасно. 

В кінці липня я захворіла, кошти потрібні зараз, а якщо піти на лікарняний, то прийдуть через пів року, я купую ліки за кошти з нового міні кредиту. Усі кредити, які я взяла в серпні місяці, у вересні я почала пролонгувати, кредитори обіцяли, що це хороший хід, що таким чином я буду гасити частково тіло та відсотки. На початку вересня я зірвала спину, і навіть не мала можливості фінансової відвідати лікаря чи хоча б масажиста. Беру знову кредит на лікування (у мене проблеми з зором і я ношу лінзи, лікування і дві пари нових лінз і паралельно лікування застуди). Нажаль, заробітня плата прийшла зовсім мала. На фоні складної фінансової ситуації, великого навантаження на роботі, у мене почалися конфлікти з керівництвом, тому що я висловила своє незадоволення з приводу виплат. Пішов сильний психологічний тиск і я звільнилася в кінці жовтня місяця. 

Пошуки нової роботи, яка б забезпечила життя не закінчилися успіхом. В листопаді-грудні місяці 2022 року я почала перекредитовуватися, з багато менших робити більші, але щоб їх було менше. Паралельно я намагалася взяти кошти в банку, щоб закрити мікрокредитів, адже банки не нараховують таких відсотків. Однак жоден банк не надав кошти. Тож у ці ж місяці я почала перекривати кредит кредитом, а уже в січні зрозуміла, що це все. Сума боргу дорівнює сумі, що я сплачую в місяць. З’явилося багато інших проблем по здоров’ю, але я навіть не маю кошти відвідати лікарню. Я все до останнього віддаю на кредити. Я не маю ніякої нерухомості, щоб її продати та закрити кредити, як і рухомого майна. З лютого 2023 року я не в змозі оплачувати жоден з цих кредитів.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає більше 525 935.64 грн.

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116697888