⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Плотнікова Віталія Володимировича, почалось з початком пандемії заробітна плата стала меншою, а рівень фінансових витрат залишився попереднім. Все життя пропрацювавши в Україні та сподіваючись на не тривалу ситуацію у світі довго вагався над тим, щоб якимось чином змінити своє фінансове положення в кращу сторону. Не одноразово чуючи від знайомих про їхні заробітки не в Україні прийняв рішення спробувати і самому заробити за кордоном .

У вересні 2021 року виїхав на заробітки у Чехію, де мені обіцяли гарний заробіток. Розуміючи, що розрахунок за роботу буде через певний період часу, взяв із собою всі кошти котрі мав на той час. Оренда кімнати, витрати на проїзд та харчування – було за власні кошти. В один із вечорів, пропрацювавши декілька тижнів, вертаючись із роботи замітив відсутність гаманця – де була основна частина коштів (приблизно 20000 грн.). Для підтримки свого існування звернувся до МФО (мав досвід позик до з/п ). Розраховував на обіцяний заробіток, щоб погасити борг в МФО (а їх було декілька). Але отримана сума була не достатньою щоб повністю погасити ці борги.

Після завершення роботи за кордоном, у грудні 2021 року вернувся до України та позичав у знайомих, щоб вернути борги в МФО. Батьки фінансово допомогти не могли, так як є пенсіонерами. Мій морально психологічний стан був дуже низьким. Тривав пошук нової роботи. Необхідні щомісячні витрати на існування заставили знову звернутись до кредитів. Відсотки по кредитах росли, а стабільного заробітку не було. Через постійні мої прохання у позичанні коштів, друзі допомагати вже не хотіли.

Початок повномаштабного вторгнення росії в Україну, на короткий термін заморозив дану фінансову ситуацію. Лютий – серпень 2022 року пройшов у спробах знайти роботу (із червня 2022 року відсотки знову почали нараховувати). Рівень заробітної плати на новій роботі дозволяв лише гасити відсотки по кредитах. Приходилось брати нові кредити, щоб гасити частину старих. Таким чином фінансова яма росла в геометричній прогресії. Зрозумівши наскільки великим є борг, та що ні самостійно, ні з допомогою друзів та родичів я його закрити не зможу ніколи – вирішив звернутись до юридичних послуг за допомогою.Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2022 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 626,439.00 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116538435