⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Качури Тетяни Леонідівни розпочалася у 2009 році, коли я вперше отримала кредитну карту в банку. А отримати вирішила ії тому, що в мене вже тоді почалися проблеми з пошуком роботи. Фізично працювати за станом здоров’я я не можу, а за фахом мене не приймали на постійну роботу. Попри всі складнощі, я завжди намагалася платити за кредити вчасно.

Згодом кредити почала брати на створення сайту та його розкрутку, оскільки хотіла працювати в інтернеті. Бо проблеми з пошуком роботи продовжилися. Жити не було за що. Переселенські кошти мені перестали платити ще у 2014 році. Бо я не працевлаштувалася в потрібний термін. Проте, на жаль, із сайтом нічого не вдалося. 

Також у 2019 році шахраї вкрали гроші з кредитної картки, внаслідок чого виник великий борг. Найтяжчим був кредит в одній із мікрофінансових організацій. Там велика сума. Та просто захмарні відсотки. Брала його, бо була хвора на ковід. Потребувала грошей на лікування. На данному етапі ситуація в мене вкрай складна. Грошей бракує навіть на елементарну їжу. Потрібні ліки. А допомогти немає кому.Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 367 289.25 грн. 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116288176